کدوم ترند تابستانی ۲۰۲۱ رو در استایلم استفاده کنم؟

این سوال همیشگی اکثر چی نپوشیمی‌هاست. ترندی بپوشیم؟ اکثر اوقات لباسهای ترندی اصلا با سلیقه ما جور نیستن! اکثر لباسهای ترندی عجق و وجق، گرون و زودمصرفن. تا می‌خری از مد می‌افتن و باید بندازیشون گوشه کمد. از طرفی، اگر کلاسیک بپوشیم، به نظر دیگر استایلمون دمده و سن بالایی میاد. دوستامون ما رو سوژه می‌کنن. چیکار کنیم؟ ترندی بپوشیم یا کلاسیک؟ کدوم ترند رو دنبال کنیم و کدوم رو از استایلمون دیلیت کنیم؟

جواب دادن به این سوال ساده نیست و خود من هم که مدافع صد در صدی استایل کلاسیک بودم و مخالف شدید دنبال کردن ترندها، اگر یادتون بیاد از پارسال تابستون با یه ماجرایی، استایلم به ترندی پوشیدن نزدیک‌تر شده.

یادتونه قضیه چی بود؟ داستان اینجوری بود که پارسال اوایل تابستون من به سرم زد که چند تا مانتوی جلوباز سفارش بدم، ببینم چی میشه و تو تنم چه شکلی می‌شه. از اونجایی که دیگه استاد خرید آنلاین شده بودم، گفتم خوب به قول فروشنده‌ها یه تن می‌زنم(!) و خیلی راحت پسشون می‌دم! اما ظاهرا دست تقدیر ماجرای دیگه‌ای برای استایل من در نظر گرفته بود! زد و من کرونا گرفتم و دو هفته خونه نشین شدم. وسط این هیر و ویری هیچ دسترسی هم به محل کارم که آدرسش رو برای تحویل این مانتوها داده بودم، نداشتم و مهلت بازگشت مانتوها هم گذشت و خلاصه من و مانتوها مال هم شدیم!

خوب مانتوی رنگی توی کمد آدم چشمک می‌زنه و هر روز صبح صدات می‌کنه! بالاخره می‌پوشیش دیگه! خلاصه ما این مانتوها رو پوشیدیم و انقدددددرررر این و اون تعریف کردن، انقددددد تعریف کردن که حسابی گول خوردیم و این شد که استایل کلاسیکمون رو بر باد دادیم و (تا حدی) ترندی پوش شدیم!

بله، اصلا کار درستی نبود ولی خوب صداقت از همه چی بهتره! این شد که دارم راستشو بهتون میگم! چند تا مانتوی جلوباز گشاد هم امسال خریدم و باهاشون چند تا استایل ترندی با شلوار جین کوتاه، کفش اسنیکر سفید و شال یا روسری طرح دار و کیف متناسب درست کردم. البته لابه لاشون هم لباسهای کلاسیک خودمو می‌پوشم که تصور چاقی که با پوشیدن مانتوهای جلوباز و گشاد برای بیننده ایجاد می‌شه، اصلاح بشه. جالبه که روزهایی که مانتوهای فیت بدن یا کمردار خودمو می‌پوشم، همه می‌گن وای چقدر لاغر شدی، یا چقدر لاغری، خوش به حالت!

مطلب قبلی رو که گذاشتم، خیلی‌هاتون پرسیدین که خوب نظر خودت راجع به این ترندها چیه و اگر خودت بودی، کدوم رو انتخاب می‌کردی و چه‌جوری ست می‌کردیش؟ این شد که گفتم براتون بنویسم و یه مقدار اطلاعات بیشتری بدم که خودم چقدر از این ترندها رو تو استایلم استفاده می‌کنم و کدومهاش به نظرم قابل استفاده در استایل کلاسیک به صورت تلفیقیه.

برای خوندن بقیه این مطلب، پست قبلی رو باز کنین یا مواردش رو به‌خاطر بسپرین تا بیایم و با هم شروع کنیم بررسی دقیقتر ترندهای مانتوی تابستان ۱۴۰۰.

مانتو کوتاه بپوشم؟

اولین ترندی که با هم دیدیم، مانتو کوتاه بود. همون طور که گفتم این مانتو کوتاه، معمولا خیلی گشاد و آزاده و با شلوار مام استایل پوشیده می‌شه. خوب از اونجایی که لباس گشاد و کوتاه آدم رو حسابی چاق و کوتاه نشون میده و شلوار مام استایل هم از دید زیبایی شناسی واقعا دیزاین مزخرفی داره و هیکل خراب کنه، این ترند در کمد لباس من جایی نداره.

قضیه تنفر از جین مام استایل چیه؟

قبل از اینکه بریم سر مورد بعدی، یه کم بیشتر درباره شلوار مام استایل حرف بزنیم. مام جینز یا شلوار مام استایل قبل از اینکه در این یکی دو ساله دوباره مد بشه، بیست سی سال پیش طراحی شده بود و در دهه ۱۹۸۰ و اوایل ۱۹۹۰ میلادی، برای استفاده مامان‌های میان سال چاق امریکایی طراحی شده بود. مامان‌های میان‌سال طبقه کارگر امریکا معمولا هم چاق بودن، هم درآمد بالایی نداشتن و هم خیلی شیک و مرتب نبودن. چند تا زایمان هم کرده بودن و برای همین نیاز به شلوار جینی داشتن که فاق بلندی داشته باشه که شکم و پهلوشون رو بپوشونه، خیلی بلند نباشه که نیاز به پوشیدن کفش پاشنه بلند نداشته باشه و یه کمی گشاد و آزاد باشه که بشه کارهای روزمره رو باهاش انجام داد. برای همین این استایل بی‌ریخت و بدترکیب طراحی شد که با اینکه برای پوشوندن پهلوهای چاق و شکم مناسبه، قد رو کوتاه نشون می‌ده، باسن رو پهن و تخت می‌کنه، ظرافت پاها رو می‌گیره و هیکل رو کلا بی‌قواره می‌کنه. بعد هم چون در اون زمان هنوز صنعت تولید شلوار جین اونقدری پیشرفت نکرده بود که شلوار جین نازک و ظریف و کشی تولید بشه، مام جینز از جنس پارچه کلفت و زمخت جین غیر کشی دوخته میشه و این به بی‌قواره بودنش کمک می‌کنه. اینه که، با احترام به سلیقه‌های دیگه، من از مام جینز خیلی بدم میاد و اون رو یه استایل یغور و زشت می دونم که هیچ جایگاهی کنار مانتوهای ظریف امسال نداره.

مانتو پیراهنی بپوشم؟

خوب بریم سراغ مورد دوم و ترند مانتو پیراهنی تابستان ۲۰۲۱. ببینید، کلا این سبک پیراهن‌ها خیلی خوشگل و ظریفن و من پوشیدن پیراهن به جای مانتو رو دوست دارم و گاهی هم خودم این کار رو می‌کنم. اما، از ترکیب کردنشون با جین مام استایل یا شلوار خمره‌ای کوتاه خوشم نمیاد. بنابراین، من باشم این مانتو رو بلند می‌گیرم و مثل لباس بدون شلوار می‌پوشم یا حتی زیرش یه دامن بلندتر چین دار می‌پوشم. خوشگل هم هست. فقط به محل قرارگیری چین‌ها توجه کنین و بر اساس فرم هیکلتون به این توجه کنین که بالاتنه‌تون بدقواره و بزرگ دیده نشه. اگر بالاتنه ظریفی دارین می‌تونین مدلهای شلوغ‌تر و پر چین‌تر رو انتخاب کنین و اگر بالاتنه پری دارین، مانتویی با بالاتنه خلوت‌تر، بلندتر و کم چین‌تر انتخاب کنین.

مانتو خامه دوزی بپوشم؟

مورد بعدی، مانتو خامه دوزی شده. خوب از اونجایی که خامه دوزی نوعی تزیین پارچه مانتوئه و یه ترکیب ظریف و شکیل درست می‌کنه، قطعا گزینه خوب و شیکی برای استایل کلاسیکیه که ترندی هم به نظر بیاد. فقط باید حواستون باشه که مدل مانتو چیه. یعنی صرف اینکه خامه دوزی شده، به معنی این نیست که مانتوی ظریفیه، به مدلش دقت کنین و بر اساس فرم هیکلتون و نکاتی که قبلا بهتون آموزش دادم، تصمیم بگیرین.

مانتو کتی بپوشم؟

مانتو کتی چی؟ مانتو کتی دوست خانم‌های کلاسیک پوشه و اینکه با شلوار دمپاگشاد یا از بالا گشاد ست میشه هم چه بهتر! البته و البته من از اون سبکی که با شلوار کوتاه خمره‌ای و کفش کتونی ست میشه خوشم نمیاد. ولی ترکیب یه مانتو کتی خوش برش که خیلی هم اوورسایز و غول‌آسا نباشه، با جنس پارجه منعطفی که سرشونه‌هاش سیخ نایسته، با یه شلوار دمپاگشاد و کفش کتونی یا پاشنه دار به نظرم قشنگ و آدم رو کشیده و بلند و خوش هیکل نشون میده. حالا اینکه دوست دارین از این شلوار ز*ا*پ دارهای خیلی پاره پوره بپوشین یا نه، دیگه دست خودتونه ولی خوب من خودم تا حالا شلوار زا*پ دار نپوشیدم و بخوام بپوشم هم بعیده نوع گشادش رو تست کنم چون احساس می‌کنم پاهام خیلی زیاد و از زوایای مختلف دیده می‌شه و حس راحتی ندارم. ولی کلا زشت یا بداستایل نیست به نظرم.

مانتو چین دار بپوشم؟

مانتوی چین دار و بلند هم ترند بعدی بود که درباره‌اش صحبت کردم. این مانتوها متنوعن و ست کردنشون هم به روشهای مختلفی انجام میشه. من اونهایی که عکسش رو تو مطلب قبل گذاشتم به نظرم قشنگه و با یه شلوار راسته یا چسبون کوتاه و صندل یا کفش پاشنه دار یا لژدار ترکیب قشنگی ایجاد می‌کنه. فقط خوب هرچی خوش‌سلیقه‌تر و ساده‌تر انتخاب بشه و ترکیب‌های رنگی عحیب غریب نداشته باشه، بهتر.

مانتو بالاتنه کار شده بپوشم؟

مورد بعد مانتو با بالاتنه کار شده است. این مانتوها قشنگن و معمولا یه نوار یا پنل سوزن دوزی شده دارن. سبک ست کردنش هم مثل مورد قبلی اگر با شلوار ظریف راسته یا چسبون پوشیده بشه، از نظر من شیک و قشنگه. فقط به این نکته توجه کنین که پنل مربع شکلی که کل بالاتنه رو بپوشونه اگر از جنس سوزن دوزی، تکه دوزی یا پارچه‌های خیلی قطور و شق و رق باشه، نه روی سینه کوچیک خوب میشه و نه روی سینه بزرگ. این نوع مانتو برای بالاتنه‌هایی با سایز متوسط مناسبن چون بالاتنه کوچیک رو تخت و کوچیکتر نشون میدن و بالاتنه بزرگ رو پهن و یغور.

شومیز جای مانتو بپوشم؟

و اما مورد آخر؛ پوشیدن شومیز به جای مانتو. به نظر من این ترکیب جالبه و توی تن دخترهای ۱۷-۱۸ تا ۲۴-۲۵ ساله خوب دیده می‌شه اما برای سن بالاتر و موقعیت‌های کاری یا رسمی خیلی مناسب نیست و از همه مهمتر اینکه برای قد بلندها پوشیدنش داستان داره و بنا به موقعیت ممکنه خیلی کوتاه هم نمیشه پوشیدش. یعنی هم اینکه توی خیابون ممکنه بگیرنتون و هم اینکه ترکیب اندامتون رو ممکنه به هم بزنه. پس اگر قدتون خیلی بلنده انتخابش نکنین. اگر هم قدتون کوتاهه یا کلا ریز هستین، حواستون باشه که شومیزهای خیلی اوورسایز انتخاب نکنین چون شما رو خیلی ریزتر و کوتاه ‌تر نشون می‌دن. اگر خوب و متناسب انتخاب کنین، چرا که نه.

خوب بگین ببینم نظر شما چیه؟ شما کدومها رو می‌پسندین؟ این توضیحات کافی بود براتون؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *